Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2015 ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ (1€)

Βήματα για Τέλη Κυκλοφορίας 2015 από τα μέλη της ομάδας κ.α.π.α. ώστε να συμπληρώσει ο κάθε συντονιστής τα έγγραφα για να τα καταθέσει στο πρωτοδικείο της περιοχής του αλλά και στην Δ.Ο.Υ. 

1) Το κάθε άτομο μέλος που θα συμμετεχει πρώτη φορά και δεν έκοψε ποτέ παράβολο του 1€ θα πάει κατά μόνας ή ομαδικά με το συντονιστή του να κόψει παράβολο 1 €!
α) πάει στο τμήμα εσόδων κόβει ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, 1 € με αιτιολογία: κωδικό ΚΑΕ 1363 «για τα τέλη κυκλοφορίας 2015 Συμβολικό ποσό»
β) πάει στο ταμείο και πληρώνει το ποσό και έπειτα το προσθέτει ο συντονιστής στο έγγραφο σε φωτοτυπία στην αναφορά που θα καταθέσει στην Δ.Ο.Υ

2) Παίρνει το κάθε μέλος την εξουσιοδότηση της κ.α.π.α την συμπληρώνει με τα στοιχεία που αναγράφονται επάνω σε ένα ΚΕΠ της περιοχής του για το γνήσιο της υπογραφής του και την παραδίδει στον συντονιστή του.

3) Θα καταθέσει την εγγραφή του προς την κ.α.π.α της τάξεως τον 30 € (Εθνική τράπεζα, Δικαιούχος: Κίνηση Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου - 798/001520-21) με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗ, και ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2015, για όλα τα αυτοκίνητα που έχει στο Ονομά του για να τα χρησιμοποιήσει η κ.α.π.α. για δικαστικές ενέργειες στα πρωτοδικεία και Άρειο Πάγο που θα καταθέσει.

4) Δίνει φωτοτυπία της απόδειξης αυτής μαζί με την εξουσιοδότηση αλλά και τα στοιχεία όπως όνομα , επώνυμο, όνομα πατρός, αρ. ταυτότητας, ημ. Έκδοσης ταυτότητας, ΑΦΜ, αρ. αυτοκινήτου,  ημ. Έκδοσης αδείας, τηλέφωνο, διύθυνση κατοικίας.

5) Στον συντονιστή θα δώσει ως 10 € για το κάθε αυτοκίνητο για φωτοτυπίες, έξοδα μετακίνησης για (Δ.Ο.Υ., πρωτοδικείο), έξοδα κούριερ – ταχυδρομείου, έξοδα τηλεφώνου) 

6) Ο συντονιστής οφείλει αφού τελειώσει τις ενέργειες να δώσει αντίγραφα για τα αυτοκίνητα ώστε να τα έχει ο κάθε οδηγός στο αυτοκίνητο.

7) Ο συντονιστής οφείλει όταν του δώσει η κ.α.π.α, αποδείξεις εγγραφής των μελών να τις δώσει στα μέλη ώστε να καλύπτονται νομικά τα άτομα από την κ.α.π.α.

8) Τίς δύο εξουσιοδοτήσεις κατεβάζετε εκτυπώνετε και τις θεωρείτε σε ΚΕΠ. 
H μία είναι για το πρωτοδικείο και η δεύτερη για την Δ.Ο.Υ.
τίς καταθέτετε στον τοπικό σας συντονιστή.

  • ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩ.
--------------------------------------------------------------------------------------

Ανακοίνωση : 
Απο την Τρίτη 23/Δεκέμβρη/2014 έως και την Κυριακή 11/Γενάρη/2015 που θα είναι και η τελευταία ημέρα θα απευθύνεστε στούς κατά τόπους συντονιστές, για την συμπλήρωση των εγγράφων.
 _______________________________________________________
Προς το παρόν δείτε τις συνεντεύξεις στο ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ και στο V-MEDIA

    

   

1 σχόλιο: