Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η κίνηση για τα μη ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας καταβάλει πάλι ενα (1) ευρώ για το 2014

Για μία ακόμα χρονιά, ο επικεφαλής της παράταξης Επτανησιακή Αναγέννηση Γ. Καλούδης καλεί τους Κερκυραίους να μην πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας καταβάλλοντας αντί αυτών, συμβολικό ποσό 1 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.




Μάλιστα, καλεί μαζικά τους Κερκυραίους οδηγούς την Τρίτη 10/12/2013 στις 11.00 στο ΤΠκΔ για να κάνουν πράξη τη συμβολική κατάθεση, διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για το απαράδεκτο οδικό δίκτυο του νησιού, στο οποίο παρά τα μεγάλα ποσά που πληρώνονται κάθε χρόνο για τέλη κυκλοφορίας, ελάχιστα χρήματα επιστρέφουν για τη συντήρησή του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε, στον κρατικό κορβανά εισέρρευσαν το 2011 1,2 εκ. ευρώ από τη φορολογία στα καύσιμα και άλλα 80 εκ. ευρώ από τα τέλη κυκλοφορίας, την ώρα που δεν χρηματοδοτείται πλέον ούτε στο ελάχιστο η συντήρηση των δρόμων...

Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Βρίσκουν όμως και τα κάνουν γιατί εκμεταλλεύονται την απάθεια και την αδράνεια και περνούν τη ραγιαδίστικη νοοτροπία των πολιτικών κοτσαμπάσηδων.

Εάν όλοι και όλες είχαν εξεγερθεί, εάν όλοι δεν είχαν πληρώσει, θα είχαμε ακυρώσει το φόβο στη πράξη, θα είχαμε ακυρώσει στη πράξη όλα αυτά τα ανόητα και εξολοθρευτικά μέτρα. Ο αγώνας μας χρειάζεται υπομονή και υπομονή. Οι πλούσιες βουλευτίνες και οι πλούσιοι βουλευτές με 18 σπίτια και μαγαζιά και στην Αθήνα και στον τόπο εκλογής τους, που αθέμιτα τα απέκτησαν, οι πλούσιοι υπουργοί που επιβάλλουν χαράτσια και συνεχώς νέους φόρους, έχουν κρατήσει το αφορολόγητο για αυτούς, για τα 100.000€ το χρόνο που εισπράττουν.

Συνεχίζουμε τον αγώνα. Τη Τρίτη 10*12/2013 και ώρα 11.00 στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για να καταθέσουμε 1€ για τους άθλιους δρόμους της Κέρκυρας.
Το φόβο που οι ίδιοι καλλιεργούν οι ίδιοι τον εκμεταλλεύονται και την ένεκα τούτου αδράνεια. Μην τους φοβάστε. Αντιδράστε. Ξεσηκωθείτε. Μην δέχεστε να υποτιμούν τη νοημοσύνη σας 

Την Τρίτη 10/12/2013 και ώρα 11:00 λοιπόν...

1 σχόλιο:

  1. και μετα με το αμαξη τι θα γινει?ετσι σκεφταιστε τα παιδια σας? διοτη μετα απο αυτο το ευρο μεταβιβαση δεν μπορει να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή