Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Απάντηση της ΚΑΠΑ στόν πρόεδρο του ΙΝΚΑ, Γ.Λεχουρίτη, για το θέμα των ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

Οπως αναφέρει και ο Κυριος  Λεχουρίτης το θέμα των τελών κυκλοφορίας έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΚΑΠΑ. Ζητήσαμε απο τον κύριο Λεχουρίτη πρόεδρο του ΙΝΚΑ την συμμετοχή του για τις δικαστικές ενέργειες των πολιτών που αδυνατούν να καταβάλουν τα υψηλά τέλη, διαμαρτυρόμενοι για την μη ανταποδοτικότητα τους.

Το όλο ενχείρημα έγινε με συμφωνία καλής θέλησης των δυο πλευρών, για αυτό και είπαμε στους πολίτες να καταθέσουν απ'ευθείας σε βιβλιάριο του κύριου Λεχουρίτη το ποσό των (10 ευρώ) για τα δικαστικά έξοδα, δείγμα απο τη μεριά μας εμπιστοσύνης για την συνεργασία μας με το ΙΝΚΑ. Στην πορεία ανακαλύψαμε οτι η προσπάθεια αυτή δεν ακολουθεί τα συμφωνηθέντα των δύο πλευρών, και καλέσαμε τον κύριο Λεχουρίτη να παραστεί στο Δικηγόρο μας για να υπογράψει ενα συμφωνητικό, στο οποίο θέταμε για την καταβολή των χρημάτων στο ΙΝΚΑ βήματα δικαστικών ενεργειών τις οποίες θα καλύπταμε εμείς οικονομικά μαζί με τα μέλη της ομάδας μας.

Ο Κυριος Λεχουρίτης ισχυρίζεται πως υπήρχε μεταξύ μας συμφωνία να γίνουν εγγραφές οι οποίες στοιχίζουν 10 ευρώ ανα άτομο.

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι τα εξης: Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ένας πολίτης που έχει ενα όχημα θα έδινε εγγραφή 10 ευρω, ενας αλλος που εχει 5 οχήματα για ποιο λογο του παρακρατήθηκε απο τον κυριο Λεχουρίτη το ποσό των 50 ευρω για εγγραφή και όχι 10; και μια εταιρεία με 14 φορτηγά για ποιο λόγο του κράτησε 140 ευρώ ο κυριος Λεχουρίτης και οχι 10; Οποιος είχε περισσότερα απο ένα οχήματα θα έπρεπε να καταβάλει και κέρασμα; Εξ αυτού λοιπόν αποδεικνύεται οτι ζητήσαμε τα 10 ευρώ για κάθε όχημα για δικαστικά έξοδα και όχι για συνδρομές στο ΙΝΚΑ. Δεν μπορούσαμε να υποχρεώσουμε τους πολίτες να γίνουν μέλη στο ΙΝΚΑ.

Επίσης θα πρέπει πλέον στο κοινό να γίνει γνωστό (και στον κύριο Λεχουρίτη) οτι η ΚΑΠΑ μετά απο αυτή την προστριβή έχει αναλάβει την ευθύνη να συνεχίσει ότι άρχισε, δηλαδή τον αγώνα για τον οποίο κάλεσε και τους πολίτες να συμμετέχουν, ήδη βρίσκεται στο δικαστικό δρόμο αντιπαράθεσης με το κράτος για το παράλλογο μη ανταποδοτικό τέλος κερδίζοντας το πρώτο δικαστήριο και αναμένοντας και δεύτερη δικαστική απόφαση.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ....


Ανοίγει ο δρόμος δικαίωσης ενάντια στα τέλη κυκλοφορίας



Κ.Α.Π.Α


5 σχόλια:

  1. Να επιστρέψει και τα λεφτά που μας έφαγε ο Λεχουρίτης
    και να αφησει τα πονηρά τα αγρινιώτικα... τα λεφτα τα δωσαμε για εξοδα δικαστικά και οχι για ποταμια και για ΕΛΙΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eμαθα ότι ήδη μάτσωσε, τέσσερα χιλιαρικάκια ο Λέχουρας, δεν θα του έφτασαν για ποτίσει τις ''Ελιές'' .... χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Τους αρκεί η καταδειξη της απατεωνιάς τους και της σαπίλας τους και η περιθωριοποίηση απο την κοινωνία.

      Διαγραφή
  4. ΕΕΤΗΔΕ – ΕΕΤΑ – ΕΝΦΙΑ – ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ – ΦΟΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ – ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ – ΦΟΡΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ – 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
    http://wp.me/p1QIo0-79S

    ΑπάντησηΔιαγραφή