Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ο κύριος Μανώλης μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Kapa-News για την συγκεκριμένη δράση της ομάδας κ.α.π.α που αφορά τα τέλη κυκλοφορίας.

Πρόσφατα βρέθηκε στην Κατερίνη ο κ. Ιωάννης Μανώλης (γνωστός και ως Αλκαίος), ως εκπρόσωπος της ομάδας κ.α.π.α. (κίνηση ακομμάτιστων πολιτών αγρινίου) η οποία είναι Αστική εταιρεία μη κερδοσκοπική, με σκοπό να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για το θέμα των τελών κυκλοφορίας που απασχολεί πάρα πολύ κόσμο τις τελευταίες ημέρες. Ο κύριος Μανώλης μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Kapa-News για την συγκεκριμένη δράση της ομάδας κ.α.π.α που αφορά τα τέλη κυκλοφορίας, τονίζοντας την αντισυνταγματικότητα του μέτρου της αναγκαστικής είσπραξης που επιβάλλει το κράτος στους πολίτες.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Ι. Μανώλης μίλησε για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς της εφορία που αφορούν τουλάχιστον 2.000.000 Έλληνες, αλλά και για το παράνομο μέτρο των κατασχέσεων που χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης της κυβέρνησης αλλά και των τραπεζών προκειμένου να εισπραχθούν τα «παράνομα» όπως αναφέρει χρέη αυτά. Στο τέλος της συγκέντρωσης ο κύριος Ι. Μανώλης επιφυλάχτηκε για μια νέα συνάντηση όπου θα παραβρίσκονται ακόμη περισσότερα μέλη της ομάδας κ.α.π.α ώστε να ενημερώσουν καλύτερα τον κόσμο της Πιερίας για τα δικαιώματά τους και για το πώς θα μπορέσουν στο μέλλον ν’ αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις που μας επιβάλλονται από το κράτος με άλλοθι την οικονομική κρίση.

 Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη την συνέντευξη του κυρίου Ιωάννη Ζωγράφου:

 

Λίγα λόγια για την ομάδα: 

Η ομάδα κ.α.π.α δημιουργήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2011 και βάση της ιδρυτικής της διακήρυξης σκοπός της είναι η ενεργοποίηση των πολιτών σε έναν άλλον τρόπο δραστηριοποίησης για τα κοινά, καθώς και η ανάπτυξη ουσιαστικών και αποφασιστικών δράσεων στον τοπικό, εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές χώρο με βάση τις αρχές της άμεσης Δημοκρατίας, της ελευθερίας, της αυτοδιοίκησης, της ισονομίας, της ισοπολιτείας, της δικαιοσύνης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Οι δράσεις της ομάδας είναι αρκετές και αφορούν τις εισφορές του ΟΑΕΕ, τα τέλη κυκλοφορίας, τις τράπεζες και τους «παράνομους» φόρους και χαράτσια που επιβάλλονται τον τελευταίο καιρό (λόγω κρίσης) στους Έλληνες. Περισσότερα για τις δράσεις αλλά και για την ταυτότητα της ομάδας μπορεί κανείς να διαβάσεις τόσο στις επίσημες ιστοσελίδες τους όσο και στο Facebook. Οι διευθύνσεις (links) που μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την ομάδα κ.α.π.α είναι:

http://kapagriniou.wordpress.com

http://kapagrinio.blogspot.gr

Ομάδα στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/kapagriniou

Σελίδα στο Twitter: https://twitter.com/kapagriniou

Κανάλι στο Youtube: https://www.youtube.com/user/kapachanel



 Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος Kapa-News

1 σχόλιο:

  1. αυτη η χαβρα των ιουδαίων από κάτω κατά τη διάρκεια της ομιλίας από που ήτανε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή