Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

H λανθασμένη ενημέρωση πρός το κοινό μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε α-συνειδηση-α, έστω και άθελαΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Kάποιοι συμπολίτες που μετείχατε στην ένδικη διαμαρτυρία μας για τα μη ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας καλό θά είναι να ενημερώνεστε απο την ομάδα και όχι απο α-συνείδησι-ακές πηγές πληροφόρησης οι οποίες είναι ανημέρωτες για τις ενέργειές μας και είναι οι ίδιες που δισφήμιζαν τον αγώνα μας και πέρσι καί ζήταγαν εκ των υστέρων δημόσιες ΣΥΓΝΩΜΕΣ.

Μας λυπεί το γεγονός ότι δεν φρόντισαν να ενημερωθούν απο την ομάδα μας ούτε τι ακριβώς κάναμε πέρσι ούτε πόσα άτομα συμμετείχαν, ουτε αν κερδήθηκαν στην διάρκεια του 2014 κάποια δικαστήρια που αφορούν το θέμα, όχι μονο των Τελων, αλλα και αλλων χαρατσιών όπως είναι ο ΕΝΦΙΑ- ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ - ΦΟΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - και πολλοί αλλοι αντισυνταγματικοί φόροι (10 στο συνολο).


Οπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα που διαβάσαμε πρόσφατα οι καλοθελητές τονίζουν μόνο την παράνομη κρατική διπλή χρέωση των τελών και τις άλλες παράνομες κυρώσεις που επιβάλει το κράτος που δεν ανταποκρίνεται στην εν λόγω παροχή, αλλά ξέχασαν να ενημερωθούν για την συνέχεια του αγώνα που δίνει η κ.α.π.α. για τα μη ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας.

Η ομάδα μας έχει προχωρήσει με μηνύσεις σε ολους τους φορείς που εμπλέκονται με τα μη ανταποδοτικά τέλη, και δεν εμεινε μονο σε ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ όπως κατασυκοφαντείται στο άρθρο, που σκοπό είχε μόνο να σπείρει τρομοκρατία στους πολίτες, και να τους έχει καθηλωμένους σε μόνιμη υποτέλεια.

κ.α.π.α.

◆ Η βεβαίωση των τελών μέσω TAXISNET δεν είναι νόμιμη

◆ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ κ.α.π.α. ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

◆ Οι δικαστικές αποφάσεις που κερδήθηκαν το 2014Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου