Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ Α.Ε. – Τραγωδία στην Πατρών Κορίνθου – Νεκρές δυο γυναίκες – Σώθηκε το 6χρονο αγοράκι


1 Vote

ygqxkzlwxz50eb2956a9fa4Δυο γυναίκες άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο σήμερα στο μεσημέρι στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος του Δερβενίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το thebest.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 14.30, όταν το ένα όχημα επιχείρησε να προσπεράσει στο 140ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.
Νεκρές είναι οι οδηγοί των δυο οχημάτων, ενός Ford Fiesta και ενός Suzuki Vitara. Πρόκειται για μια 57χρονη με καταγωγή από την Αχαΐα, μόνιμο κάτοικο Αθηνών, και μια 38χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Λευκάδα, ομοίως κάτοικο εν ζωή Αθηνών.
Να σημειωθεί ότι στο όχημα της 38χρονης, επέβαινε και ο 6χρονος γιος της, ο οποίος ευτυχώς σώθηκε και νοσηλεύεται.
___________________________

________________________
Σχόλιο απο το “Δέν Πληρώνω
Σημείωση: Μόλις λάβαμε, από συναγωνιστές μας, την θλιβερή είδηση του θανάτου από τροχαίο στο 140 χιλιόμετρο της Κορίνθου- Πατρών (στο ύψος του Δερβενίου), μιας νεαρής μητέρας, εκπαιδευτικού και μίας άλλης οδηγού . Ο δρόμος καρμανιόλα επιβαρύνει και με άλλο αίμα τα άνομα κέρδη των μεγαλοεργολάβων… Ο δρόμος του αγώνα σε ότι μας σκοτώνει είναι μονόδρομος!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου