Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ενημέρωση για τις μηνύσεις που έχουμε καταθέσει για τα μη ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας

Νομίζω ότι πρόκειται για τη σημαντικότερη δικαστική κίνηση στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Κατατίθενται μαζικά από πολίτες σε όλες τις εισαγγελίες της χώρας, μηνύσεις κατά Υπουργών, του Γενικού Γραμματέα δημοσίων εσόδων και των Προϊσταμένων των εφοριών, για Προσβολή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και Εσχάτης Προδοσίας (κατ' άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα) λόγω συστηματικής επιχείρησης της εξουσίας να απενεργοποιήσει την ισχύ των ατομικών μας δικαιωμάτων, όπως προβλέπονται από το Σύνταγμα.

Οι μηνύσεις αυτές, λόγω του ότι στρέφονται και κατά υπουργών, θα σταλούν από τον Άρειο Πάγο στη Βουλή, η οποία θα κληθεί να εξετάσει αν θα αρθεί η βουλευτική ασυλία των μηνυόμενων, ώστε να κληθούν για προκαταρκτική εξέταση απαντώντας σε όσα τους ρωτούμε. Από την απόφασή της θα κριθεί η θέλησή της να προστατεύσει τα ανθρώπινα δικαιώματα, που αποδεικνύουμε ότι παραβιάζονται συστηματικά στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η ποινική διαδικασία θα κινηθεί κανονικά από τις εισαγγελίες, ασχέτως της αποφάσεως της Βουλής, καθώς δεν έχουν όλα τα μηνυόμενα πρόσωπα βουλευτική ασυλία. Το ιστορικό της κίνησής μας, η συμπεριφορά των Υπουργών και της δικαστικής εξουσίας, αν δεν δικαιωθούμε, θα κριθεί σε τελική φάση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου θα προσφύγουμε καταγγέλλοντας την ελληνική κρατική εξουσία για παραβίαση διατάξεων της Ευρωπαϊκής Σύμβασης προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Θεμελιωδών Ελευθεριών.

ΑΛΚΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - (κ.α.π.α.)

1 σχόλιο:

  1. και τα λεφτά ετών που φαγανε απο φόρους και ταμεια να επιστραφούν Ο κάθε φόρος για τον σκοπό που εισπράττεται και απευθύνεται ειδάλλως για οποιαδήποτε κατάχρηση φυλακή και όχι μονο οι υπεύθυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή